Taxus kwekerij

Wij van Boomkwekerij Teurlincx hebben onszelf ontwikkeld als taxus kwekerij. Wij vinden het belangrijk dat u op een juiste manier goede kwalitatieve producten kunt aanschaffen, dit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn pas tevreden wanneer u een bepaalde boom aanschaft die helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes. Dit kan binnen onze kwekerij bijvoorbeeld een taxus wezen, maar natuurlijk ook een ander soort laanboom.

Boomkwekerij Teurlincx, wij zijn ook taxus kwekerij!

Wanneer u ervoor kiest om een laanboom aan te schaffen bij Boomkwekerij Teurlincx kunt u kiezen uit een divers en uitgebreid assortiment. Zo kunt u binnen onze kwekerij terecht voor onder andere een taxus, maar ook voor de soort alnus bent u bij ons op het juiste adres. Wij voorzien u van deskundig advies en tevens zorgen wij ervoor dat u de juiste laanboom aanschaft die past bij uw tuin en de verzorging die u hem kan aanbieden.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Boomkwekerij Teurlincx? Of heeft u vragen over ons als taxus kwekerij? U kunt ons altijd bereiken via het telefoonnummer: +31(0)493 380729. Wij staan u graag te woord en vertellen u met deskundigheid wat de mogelijkheden zijn van ons assortiment en de bomen die hier toebehoren.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx