Spillen kwekerij

Op zoek naar een duurzame spillen kwekerij? Boomkwekerij Teurlincx kweekt spillen, lichte laanbomen en meer bomen en planten op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Wij maken namelijk zo min mogelijk gebruik van bestrijdingsmiddelen en bemesten onze planten en bomen optimaal. Wij hebben in augustus 2013 dan ook het milieukeur certificaat ontvangen, met dank aan de aandacht die we besteden aan milieuvriendelijke teelt.

Boomkwekerij Teurlincx: een duurzame spillen kwekerij

Wilt u graag spillen kopen bij een kwekerij die kwaliteit kan garanderen? Neem dan contact op met Boomkwekerij Teurlincx. Wij kweken inheemse bomen; bomen die zich al meer dan 100 jaar standhouden in hetzelfde gebied. U vindt onze boomkwekerij in de gemeente Deurne, in het oosten van Noord-Brabant. Onze spillen zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld bossen en landschappelijke beplantingen. Wij kweken onze spillen met voldoende afstand; een rijafstand van 1,7 meter en een plantafstand die varieert van 50 tot 100 centimeter. Zo kunnen wij een stamomtrek van 8/10 tot en met 14/16 realiseren.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze spillen kwekerij? De koffie staat voor u klaar! Kom dus gerust een keer langs. Wij vertellen u er graag meer over en leiden u graag rond. Daarnaast adviseren we u ook graag over het gebruik van onze spillen. Neem hiervoor wel eerst even telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06 151 48 744.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx