Prunus kwekerij

U bent op zoek naar een prunus kwekerij, dan gaat u naar de specialist. Boomkwekerij Teurlincx is de specialist op het gebied van het kweken van spillen en lichte laanbomen. Wij zijn gelegen in het oosten van Brabant, tevens zijn wij makkelijk bereikbaar en bent u bij ons verzekerd van een zeer ruim en divers assortiment. Op het gebied van de verkoop van Prunus kunnen wij u binnen onze kwekerij de Vogelkers en de Boskers aanbieden. Echter kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop van andere soorten laanbomen. Dus wilt u uw tuin eens een nieuwe look geven, of een eyecatcher? Dan moet u zeker eens langskomen aan de onze laanboomkwekerij.

Een professionele en betrouwbare prunus kwekerij

Wanneer u op zoek bent naar diverse soorten laanbomen met duurzame kwaliteit bent u bij Boomkwekerij Teurlincx op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de bomen die wij kweken een minimale inzet van bestrijdingsmiddelen binnen krijgen, daarnaast zorgen wij ook voor een optimale bemesting. Zodoende kunnen wij een milieuvriendelijke teelt waarborgen, dit heeft dan ook geresulteerd in het feit dat wij in 2013 milieukeer gecertificeerd werden. Zo kunnen wij binnen onze kwekerij de duurzaamheid van onze soorten, onder andere de prunus waarborgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of aanbod van onze prunus kwekerij? Dan bent u vrij om langs te komen aan onze kwekerij. Echter raden wij u wel aan om eerst telefonisch contact op te nemen, dit kan gemakkelijk via het telefoonnummer: +31(0)493 380729.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx