Particuliere verkoop bomen

Voor de particuliere verkoop van bomen gaat u naar Boomkwekerij Teurlincx. Wilt u bijvoorbeeld mooie bomen in uw tuin, die ook nog eens van de beste kwaliteit zijn? Of wilt u een mooie beukenhaag aanplanten, bijvoorbeeld als erfafscheiding? Dat is een erg goed idee. Beukenhagen zijn namelijk erg dichte planten; daardoor bieden ze veel privacy. Wij hebben een uitgebreid assortiment met veel keuze. Zo vindt u altijd de juiste planten en bomen voor in uw tuin.

Boomkwekerij Teurlincx: ook voor de particuliere verkoop van bomen

Hoveniers en gemeentes kunnen bij ons terecht, maar wij zijn er ook voor de particuliere verkoop van onze bomen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar mooie bomen voor in uw tuin, of naar erfafscheiding? Bij ons vindt u wat u zoekt. Zo hebben wij verschillende soorten spillen, lichte laanbomen en hagen. Deze worden allemaal milieuvriendelijk geteeld; we gebruiken zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen en zorgen altijd voor een optimale bemesting. Door onze aandacht voor milieuvriendelijke teelt hebben wij in augustus 2013 het certificaat van milieukeur mogen ontvangen.

Wilt u een boom bestellen?

Ook voor de particuliere verkoop hebben wij een assortiment bomen. Heeft u hier interesse in? Vul het contactformulier in en geef daarbij aan welke soort en maat u zoekt en welke aantallen u af wilt nemen. Bekijk ons assortiment ook eens op de site.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx