Magnolia kwekerij

U zoekt een gedegen en betrouwbare Magnolia kwekerij? Dan bent u bij Boomkwekerij Teurlincx op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u op een juiste en duidelijke manier wordt geholpen op het gebied van de aankoop van uw bomen. Een persoonlijke aanpak staat ook hoog bij ons in het vaandel, zodoende wordt er gezorgd dat wij voor u de tijd nemen wanneer u bijvoorbeeld een bepaalde soort boom bij ons wilt aanschaffen. Wij hebben een zeer divers en breed aanbod, zo kunt u binnen onze kwekerij terecht voor onder andere de soort Magnolia, maar ook voor de Cornus bent u bij ons op het juiste adres.

Wij zijn niet alleen een Magnolia kwekerij, wij beschikken over een ruim assortiment

Wanneer u bij ons een bepaald soort boom wilt aanschaffen binnen onze kwekerij heeft u de keuze uit een ruim en divers assortiment. Zo is er binnen onze kwekerij naast de Magnolia een groot scala aan andere soorten, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Catalpa;
  • Fagus;
  • Malus;
  • Populus.

Heeft u nog andere vragen met betrekking tot de boomsoorten die wij binnen ons assortiment hanteren? Of wilt u meer weten over onze kwekerij, of over de aanschaf van een Magnolia? Dan kunt u ons altijd bereiken via het telefoonnummer: +31(0)493 380729. Wij staan u graag te woord en vertellen u over de diverse mogelijkheden, met onze jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst!

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx