Landschappelijke inpassing

Spillen en lichte laanbomen zijn uitermate geschikt voor landschappelijke inpassing. Bijvoorbeeld voor afscheiding als toevoeging aan het aanblik van het landschap. Deze spillen en lichte laanbomen vindt u bij Boomkwekerij Teurlincx. Wij houden ons al sinds 2008 bezig met inheemse beplanting; beplanting die origineel uit ons gebied komen en zich daar al meer dan 100 jaar stand hebben weten te houden. U vindt onze boomkwekerij in Noord-Brabant in de gemeente Deurne.

Inheemse beplanting voor landschappelijke inpassing

Kies eens voor inheemse beplanting voor landschappelijke inpassing. Dit vindt u op onze boomkwekerij. Onze inheemse bomen zijn voorzien van een herkomstcertificaat en sinds 2013 mogen wij onze bomen aanbieden onder Select Plant; al onze bomen voldoen dus aan de hoge kwaliteits- en gezondheidseisen. Wij streven dan ook altijd naar milieuvriendelijke teelt, waarbij we optimaal bemesten en zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen gebruiken. Sinds augustus 2013 zijn wij dan ook milieukeur gecertificeerd.

Kweekmethode van onze bomen

Wij kweken onze bomen, geschikt voor landschappelijke inpassing, volgens een 3-jarig teeltsysteem. Hierbij kweken we onze bomen met een rijafstand van 1,7 meter en een plantafstand die varieert van 50 tot 100 centimeter. Meer weten over onze bomen of onze boomkwekerij eens bekijken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 151 48 744.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx