Laanbomen kopen

Boomkwekerij Teurlincx is dé boomkwekerij voor spillen en lichte laanbomen, zodoende kunt u bij ons terecht voor het kopen van diverse zelfgekweekte soorten. Wij kweken inheemse bomen; bomen die al meer dan 100 jaar zichzelf in standhouden in hetzelfde gebied. U vindt onze laanboomkwekerij in het oosten van Noord-Brabant, in de gemeente Deurne. De koffie staat hier voor u klaar; wij vertellen u graag meer over onze laanboomkwekerij en leiden u graag rond. Service staat dan ook hoog bij ons in het vaandel, wij verkopen altijd onze producten met een persoonlijke aanpak.

Milieuvriendelijke boomkwekerij voor inheemse laanbomen

Wij zijn een milieuvriendelijke boomkwekerij met inheemse laanbomen. Deze zijn dus uitermate geschikt voor het brengen van groen in bijvoorbeeld straten en langs wegen. Wij zijn een milieuvriendelijke boomkwekerij; wij kweken onze laanbomen namelijk met zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen en optimale bemesting. In augustus 2013 hebben wij dan ook het certificaat milieukeur mogen ontvangen. Zodoende bent u bij ons verzekerd van het kopen van goed onderhouden en duurzaam opgegroeide laanbomen. Daarnaast staat onze productie onder controle van de NAK Tuinbouw. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit in onze laanboomkwekerij.

Manier van kweken

Wanneer u bij ons een specifieke soort wilt kopen moet u weten dat onze boomkwekerij kweekt laanbomen met als uitgangspunt een 3-jarig teeltsysteem. Vanuit een goede selectie van uitgangsmateriaal worden spillen en lichte laanbomen gekweekt met een stamomtrek van 8/10 tot en met 14/16. Daarnaast worden ze gekweekt met een rijafstand van 1,7 meter en een plantenafstand die varieert van 50 tot 100 centimeter. Kom het zelf eens bekijken in onze laanboomkwekerij! Neem hiervoor wel eerst telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31(0)493 380729. Wij staan u graag te woord en vertellen u over alle mogelijkheden van het kopen van specifieke soorten laanbomen.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx