Inheemse beplanting

Boomkwekerij Teurlincx: dé boomkwekerij voor inheemse bomen. Al sinds 2008 kweken wij op een duurzame manier verschillende soorten inheemse beplanting zoals spillen en lichte laanbomen. Wij zorgen altijd voor een optimale bemesting en gebruiken zo min mogelijk bestrijdingsmiddel. Omdat wij zoveel waarde hechten aan de milieuvriendelijke teelt van inheemse beplanting, zijn wij sinds augustus 2013 milieukeur gecertificeerd.

Een boomkwekerij voor inheemse bomen: Select Plant

Inheemse beplanting is beplanting die zich al meer dan 100 jaar in hetzelfde gebied standhoudt, zoals in ons geval de spillen en lichte laanbomen. Op onze boomkwekerij vindt u dan ook inheemse bomen met een herkomstcertificaat. Hierdoor mogen wij deze bomen onder Select Plant aanbieden. Dit betekent dat onze inheemse beplanting voldoet aan hoge gezondheids- en kwaliteitseisen. Dat is bij ons zeker het geval; wij kweken onze spillen namelijk altijd met een plantafstand van 50 tot 100 centimeter en een rijafstand van 1,7 centimeter. Zo kweken we spillen en lichte laanbomen met een stamomtrek van 8/10 tot en met 14/16.

Kom naar onze boomkwekerij

Wilt u eens een echte boomkwekerij voor inheemse bomen bekijken? Het staat u helemaal vrij om onze boomkwekerij te komen bezichtigen. De koffie staat voor u klaar en wij leiden u graag rond. Gelieve eerst telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 151 48 744.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx