Ilex kwekerij

Boomkwekerij Teurlincx: de boomkwekerij in Brabant. U vindt onze boomkwekerij in de omgeving van Venlo en Helmond in Noord-Brabant, in de gemeente Deurne. In het oosten van Brabant bent u welkom om onze boomkwekerij te komen bezichtigen, gelieve wel op afspraak. Op onze boomkwekerij vindt u verschillende soorten spillen en lichte laanbomen.

Onze boomkwekerij in Brabant: nabij Venlo en Helmond

Op onze boomkwekerij in Brabant vindt u diverse lichte laanbomen en spillen. Onze boomkwekerij ligt in het oosten van Noord-Brabant, vlakbij Helmond en Venlo. Al sinds 2008 houden wij ons bezig met bomen kweken. Volgens ons 3-jarig teelsysteem wordt een goede selectie uitgangsmateriaal opgekweekt dat zal resulteren in verschillende spillen en lichte laanbomen met een stamomtrek van 8/10 tot en met 14/16. Wij kweken onze spillen en lichte laanbomen met voldoende rijafstand, namelijk 1,7 meter. De plantafstand varieert bij ons van 50 tot 100 centimeter.

Milieuvriendelijke teelt

Wij zorgen altijd voor een minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen en optimale bemesting. Op die manier proberen we op onze boomkwekerij in Brabant zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk te kweken. Sinds augustus 2013 is onze boomkwekerij in Noord-Brabant, nabij Helmond en Venlo, milieukeur gecertificeerd. Neem contact met ons op om een afspraak te maken om onze boomkwekerij te bekijken, of voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 151 48 744.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx