Haagbeuk kwekerij

Wilt u graag een beukenhaag aanplanten? Dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit en die vindt u bij een haagbeuk kwekerij. Ga daarom naar Boomkwekerij Teurlincx. Wij zijn namelijk al sinds 2008 dé boomkwekerij voor inheemse bomen en planten; bomen en planten die al meer dan 100 jaar zichzelf stand weten te houden in hetzelfde gebied. De kwaliteit is bij ons verzekerd. Bent u dus op zoek naar een mooie beukenhaag om te kunnen aanplanten in uw tuin of park? Neem dan snel contact met ons als haagbeuk kwekerij, wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die er mogelijk zijn.

Een kwalitatief gekweekte beukenhaag aanplanten doet u via een haagbeuk kwekerij

Wilt u graag een beukenhaag aanplanten, dan gaat u natuurlijk uw opties bekijken. Beukenhagen zijn uitermate geschikt als erfafscheiding; het is een erg dichte plant en hij verliest zijn blad niet. Als u op zoek bent naar een beukenheg om te laten aanplanten, dan bent u bij Boomkwekerij Teurlincx aan het juiste adres. Wij kweken onze planten en bomen namelijk zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk. Zo gebruiken we zo min mogelijk bestrijdingsmiddel en bemesten we optimaal. Met dank aan onze milieuvriendelijke teelt hebben we in augustus 2013 ook het certificaat milieukeur ontvangen.

Kom langs op onze boomkwekerij

Benieuwd hoe u het beste een beukenhaag kunt aanplanten? Of wilt u eens zien hoe wij onze planten en bomen kweken? U bent van harte welkom op onze haagbeuk kwekerij; de koffie staat voor u klaar. Neem wel eerst telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31(0)493 380729.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx