Haagbeplanting

Boomkwekerij Teurlincx heeft diverse soorten haagbeplanting in het assortiment. Wij zijn er voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Wij zijn hoveniers en bijvoorbeeld gemeentes graag van dienst en voorzien hen graag van hagen van de beste kwaliteit. Wij hebben veel verschillende inheemse bomen en planten die we op een zorgvuldige manier kweken en telen.

Haagbeplanting: voor zowel zakelijke als particuliere klanten

Wilt u graag haagbeplanting in uw tuin? Dat is een goede keuze! Wij hebben bijvoorbeeld verschillende beukenhagen in ons aanbod. Deze dienen erg goed als erfafscheiding; ze hebben namelijk een erg dichte structuur en verliezen zelfs in de winter geen blad. Daarnaast telen wij onze bomen en planten zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk. We gebruiken bijvoorbeeld zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen en bemesten onze bomen en planten optimaal. Inmiddels hebben we ook het milieukeur certificaat ontvangen voor de aandacht die we besteden aan onze milieuvriendelijke teelt.

Wij vertellen u graag meer

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze haagbeplanting. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, u bent welkom op onze boomkwekerij. U vindt onze boomkwekerij in het oosten van Noord-Brabant, in de gemeente Deurne. Kom onze haagbeplanting bekijken of bel voor meer informatie naar 06 151 48 744.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx