Erfbeplanting

U kunt bij Boomkwekerij Teurlincx terecht voor erfbeplanting. Wij zijn namelijk een duurzame boomkwekerij en kweken al sinds 2008 spillen en lichte laanbomen. Dit soort inheemse beplanting leent zich erg goed voor landschappelijke inpassing en daarom kunnen wij u met onze kennis en ervaring adviseren op het gebied van erfbeplanting. U bent ook van harte welkom om eens langs te komen op onze boomkwekerij; de koffie staat voor u klaar.

Erfbeplanting met spillen en lichte laanbomen gekweekt door Boomkwekerij Teurlincx

U kunt bij ons niet alleen terecht voor erfbeplanting. Wij zijn namelijk al sinds 2008 een boomkwekerij voor inheemse bomen zoals spillen en lichte laanbomen. U vindt onze boomkwekerij in de gemeente Deurne, in het oosten van Noord-Brabant. Wij zorgen altijd voor milieuvriendelijke teelt. Wij maken namelijk zo min mogelijk gebruik van bestrijdingsmiddelen en zorgen altijd voor een optimale bemesting. Doordat wij zoveel waarde hechten aan milieuvriendelijke teelt, zijn wij beloond met een milieukeur certificaat.

Inheemse beplanting

Wij zorgen ook voor inheemse beplanting als invulling van uw erfbeplanting. Onze inheemse bomen hebben dan ook een herkomstcertificaat en daarom mogen wij onze bomen sinds 2013 aanbieden onder Select Plant. Hieruit blijkt dat onze bomen voldoen aan de strengste kwaliteits- en gezondheidseisen. Meer weten, of eens onze boomkwekerij bekijken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 151 48 744.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx