Cornus kwekerij

U wilt de soort cornus aanschaffen, dat doet u toch wel bij een kwekerij die kennis en kunde in pacht heeft? Wij van Boomkwekerij Teurlincx vinden het belangrijk dat de klant op een juiste manier wordt geholpen bij de aankoop van zijn of haar laanboom. Deze persoonlijke aanpak dragen wij dan ook graag uit naar onze klanten.

Een cornus kwekerij met persoonlijke aanpak

U zoekt een Cornus kwekerij? Dan is een professional zeker degene die u zoekt. Boomkwekerij Teurlincx is dan zeker het bedrijf wat u zoekt, wij hebben een breed en divers aanbod. Wanneer we spreken over de cornus kunnen spreken over een grote variatie van deze soort. Bij Boomkwekerij Teurlincx verkopen wij onder andere de

  • Cornus kousa chinensis;
  • Japanse grootbloemige kornoelje;
  • Gele kornoelje.

Deze soort omvat bomen, die wij logischerwijs verkopen als laanbomenspecialist, maar ook herbergt het struiken of lage kruipende struikjes. Voor alle soorten in de cornus familie geldt dat het een aparte vorm van bloeien hanteert, dit in combinatie met de decoratieve vruchtjes die in de nazomer aan de boom of struiken hangen is dit zeker een aanwinst binnen uw tuin. Wanneer u een cornus wilt aanschaffen raden wij het u aan om naar een professionele kwekerij te gaan. Zodoende bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en goed advies op maat, dit is in ieder geval wel het geval bij Boomkwekerij Teurlincx. Wilt u meer weten over de aanschaf van dit specifieke soort? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: +31(0)493 380729. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden!

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx