Autochtone bomen

Echte autochtone bomen vindt u bij Boomkwekerij Teurlincx. U vindt ons in de gemeente Deurne, Walsberg. Een gebied in het oosten van Noord-Brabant. Wij kweken spillen en lichte laanbomen en dit zijn dan ook echte autochtone bomen; deze bomen komen oorspronkelijk ook uit Nederland en uit dit gebied. Voor echte autochtone of inheemse bomen komt u dus naar Boomkwekerij Teurlincx.

Autochtone bomen van Boomkwekerij Teurlincx

Bomen zijn pas autochtoon of inheems als de natuurlijke inheemse selecties zichzelf meer dan 100 jaar in stand gehouden hebben in een bepaald gebied. Bij onze spillen en lichte laanbomen is dit het geval. Bij ons kunt u dus terecht voor echte autochtone bomen. Natuurlijk van een uitstekende kwaliteit. Wij hebben namelijk een 3-jarig teeltsysteem nauwkeurig samengesteld om een goede selectie uitgangsmateriaal op te kweken tot spillen en lichte laanbomen van de beste kwaliteit. Deze hebben een stamomtrek van 8/10 tot en met 14/16 en worden met een plantafstand tussen 50 tot 100 centimeter en een rijafstand van 1,7 meter gekweekt.

Duurzame kwekerij

Wij kweken onze autochtone bomen duurzaam. We gebruiken namelijk zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen en bemesten onze bomen optimaal. Sinds augustus 2013 zijn wij dan ook milieukeur gecertificeerd. Het staat u vrij om eens een bezoek te komen brengen aan onze boomkwekerij. Graag wel na telefonisch contact; bel hiervoor naar 06 151 48 744.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx