Acer kwekerij

De acer, ook wel esdoorn genoemd kunt u vinden bij een professionele kwekerij. Boomkwekerij Teurlincx is een bedrijf dat staat voor een persoonlijke aanpak, de wensen en behoeftes van de klant staan bij ons dan ook voorop. Wij vinden het belangrijk dat u de keuze kan maken uit diverse soorten laanbomen, zo hebben wij dan ook een divers aanbod waar u uit kan kiezen. Daarnaast is Boomkwekerij Teurlincx een duurzame kwekerij, bij al onze soorten, dus ook de acer wordt er gekozen voor minimale inzet van bestrijdingsmiddelen.

Zoekt u een esdoorn? Wij zijn uw acer kwekerij

Wanneer u zoekt naar een esdoorn bent u bij Boomkwekerij Teurlincx op het juiste adres. Ons assortiment bestaat grotendeels uit inheemse soorten. Onder deze soorten heeft het merendeel een herkomstcertificaat, zo bent u van kwaliteit gegarandeerd. Tevens staan wij voor service, zo voorzien wij u van diverse tips bij het planten van uw aangekocht product. Zo kunnen wij u onder andere tips geven over:

  • De beste planttijd;
  • De juiste plantdiepte;
  • En andere diverse soorten informatie over het planten van een laanboom.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden als acer kwekerij, of de rest van ons assortiment? De koffie staat voor u klaar! Wij staan u graag te woord en u bent vrij om langs te komen aan onze kwekerij. Een afspraak kunt u gemakkelijk maken door ons te bellen, dit kan via het telefoonnummer: +31(0)493 380729.

Contact

Duurzaam

───────────────

Herkomstcertificaat

───────────────

Kwaliteit

───────────────

Vragen?

Heeft u meer vragen over planttips? Neem gerust contact met ons op.

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan soorten en ondersoorten spillen

Bekijk nu

Boomkwekerij Teurlincx